Vi tilbyder motorrens


Vi tilbyder effektiv motorrens

Rens af benzin- og dieselmotorer fra 995,-

Hvad er motorrens?

En motorrens er en indvendig rengøring af din bils motor, hvor vi fjerner sodaflejringer og andre forurenende partikler med en rensevæske. Der findes to typer af motorrens; rens af indsugning, og rens af brændstofsystemet.

WIC motorrens for brændstofsystemet:

En WIC (Würth Injector Cleaner) motorrens koster 995,- inklusive moms.

En WIC motorrens er en rensning af motorens brændstofsystem, hvor man udfører en dynamisk rensning af dyserne på enten diesel- eller benzinbiler. Dette foregår ved at koble bilens tanksystem fra og tilslutte WIC motorrens maskinen. Her bruger man så en speciel rensningsvæske, som bilens motor kører på (i tomgang) i cirka en halv time, nogle gange med let forhøjede omdrejninger. Fremgangsmåden er den samme, uanset om det er diesel eller benzin.

TILBUD: Vi kører et fast tilbud, hvor man får begge dele for 1495,- inklusive moms.

WAC motorrens for indsugningsystemet:

En WAC (Würth Admission Cleaner) motorrens koster 995,- inklusive moms.

En WAC motorrens indebærer, at man åbner op ind til indsugningen på motoren og indsætter en speciel dyse, der er tilsluttet en maskine, som pulserer en rensningsvæske ind i indsugningen. Dette gøres også med startet motor og tager typisk i en halv times tid.

TILBUD: Vi kører et fast tilbud, hvor man får begge dele for 1495,- inklusive moms.

FØR BILLEDE SET INDEFRA MOTOR

Før motorrens

EFTER BILLEDE SET INDEFRA MOTOR

Efter motorrens

TILBUD på motorrens:

Bestil både rens af indsugning- og brændstofsystemet

Kr. 1495,-

3 Fordele ved at få lavet en motorrens

1. Bedre ydeevne

Når vi renser din bils motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere, og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.

2. Bedre brændstoføkonomi

Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes. En test udført i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.

3. Mere miljøvenlig

Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens.

Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og den grønne samvittighed.

Video: Gode grunde til at få renset motoren på din bil!

Det tager ca. 45 min for TurboDK at foretage en motorrens på din benzin- eller dieselmotor, og fordelene er mange. Efter en motorrens kan du opleve 5-40% forbedret brændstoføkonomi, 1,1-7,9% flere hestekræfter og 0,4-8,9% mere drejningsmoment!

Se videoen for at lære mere om fordelene:

Alt om motorrens

WIC motorrens:

En WIC (Würth Injector Cleaner) motorrens koster 995,- inklusive moms.

En WIC motorrens er en rensning af motorens brændstofsystem, hvor man udfører en dynamisk rensning af dyserne på enten diesel- eller benzinbiler. Dette foregår ved at koble bilens tanksystem fra og tilslutte WIC motorrens maskinen. Her bruger man så en speciel rensningsvæske, som bilens motor kører på (i tomgang) i cirka en halv time, nogle gange med let forhøjede omdrejninger.

Fremgangsmåden er den samme, uanset om det er diesel eller benzin.

WAC motorrens:

En WAC (Würth Admission Cleaner) motorrens koster 995,- inklusive moms.

En WAC motorrens indebærer, at man åbner op ind til indsugningen på motoren og indsætter en speciel dyse, der er tilsluttet en maskine, som pulserer en rensningsvæske ind i indsugningen. Dette gøres også med startet motor og tager typisk i en halv times tid.

Vi kører et fast tilbud, hvor man får begge dele for 1495,- inklusive moms.

VIDEO: Sådan foregår en motorrens

Vi anbefaler at man får renset indsugningssystemet ved hjælp af en WAC (Würth Admission Cleaner) motorrensystemet ved hver 2. eller 3. service, og det samme gælder rensning af brændstofsystemet ved hjælp af WIC (Würth Injector Cleaner) motorrens. Man skal se disse motorrens produkter som forebyggende, i nogle tilfælde kan man enda rense sig ud af et problem når det gælder en brændstofdyse, med WIC maskinen. 

Ja, det er en god ide at køre med additiv i tanken sammen med brændstoffet, dette vil vi anbefale bliver fyldt i hver 2 gang man tanker. Disse produkter kan du købe her: Brændstof additiv til benzin- og dieselmotor

En indsugnings rens kan ikke give mindre motor støj men man kan få en motor som køre mere harmonisk, derimod kan en WIC motorrens, altså en dyse rens, godt få din motor til at køre mere blødt. Dette gælder specielt dieselbiler.

Vi garanterer at de produkter vi bruger ikke skader hverken pakninger i motoren eller andet.

Men man kan komme ud for at en dyse for eksempel er meget tæt på at gå i stykker ( komme uden for hvad styringen tillader), og når vi så fjerner snavs så bliver tolerancerne jo i teorien lidt større.

Til info, så har vi foretaget motorrens på rigtig mange biler, og vi har kun set én gang hvor ovenstående er sket. Denne dyse havde dog uanset hvad havareret indenfor nær fremtid og måske enda forårsaget mere skade.

Nej, produkterne vi bruger er lavet til ikke at tørre pakninger ud i motoren. Alle er testet og der gives garanti fra producentens side.

Bestil tid

Ønsker du at bestille tid til rens af motor, eller blot høre mere, så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OBS! Når du trykker send, accepterer du at vi må kontakte dig via de oplysninger du har givet os. Det er uforpligtende at udfylde kontaktformularen.

Kan jeg selv rense indsugningen på min motor?

Ja det er muligt selv at foretage rengøring af indsugning og motor selv – ikke ligeså effektivt, men som forebyggende til tidligere nævnte problematikker. Dette kan udføres som en del af rutinemæssig vedligeholdelse for at opretholde motorens sundhed og ydeevne.

Til rengøring af indsugning og ventiler anbefaler vi Würth motorrens, som fåes til både benzin, og diesel. Dette middel indeholder aktive stoffer, der er effektive til fjernelse af aflejringer og skidt ved indsugningsventiler og forbrændingskammerende.

indsugningsrens til benzinmotor

Würth indsugningsrens til benzinmotor

Dette produkt renser effektivt karburatorer og benzinindsprøjtningssystemer ved at rense injektionsventiler, forbrændingskammer og indsugningsområde. Det reducerer brændstofforbrug, forbedrer motorens præstation og beskytter ventilsæderne. 

indsugningsrens til dieselmotor

Würth indsugningsrens til dieselmotor

Effektivt opløsnings- og rensemiddel til fjernelse af typiske urenheder og aflejringer fra dieselindsugnings- og gasspjældsområdet. Løsner og fjerner rester som f.eks. olie, sod m.m. Dette produkt sikrer funktionaliteten af bevægelige dele og giver optimalt brændstofforbrug.