Værksted


BILVÆRKSTED PÅ SYDSJÆLLAND

Siden 2001 har vi udført reparationer og vedligehold af biler, partikelfilterrens, rens af indsugning og brændstofsystem og speciallavede dele til f.eks klassiske biler.

Bilværkstedet på Sydsjælland

Vores værksted består af dygtige mekanikere og er udstyret til at lave stort set alle reparationer og vedligehold. Vi kan også klare partikelfilterrens, rens af indsugning og brændstofsystem og speciallavede udstødningssystemer og dele til for eksempel klassiske biler. Sidst men ikke mindst – er vi som navnet TurboDK antyder absolut førende indenfor renovering og opgradering af turboladere til både biler, industrikøretøjer og både. 

Desuden er vi et såkaldt registreret ‘Din Bilpartner samarbejdsværksted’.

Vi har stor erfaring indenfor tuning og optimering, og der har vi en stor fordel i form af erfaring og viden fra vores tuning- og motoroptimeringsopgaver, men, vi laver også almindelige reparationer og vedligehold.

Er det en mindre reparation har vi selvfølgelig kaffe på kanden og en vente-lounge.

Vi kan tilbyde låne-bil imens din egen er på værksted ved forudgående aftale.

Skal vi hjælpe dig og din bil? Så klik på knappen nedenfor og udfyld kontaktformularen.

eller kontakt os, ved spørgsmål, tilbud mm.

Kendt fra diverse medier

Vi har siden 2001 været indvolveret i bl.a. motorsport og spændende projekter som har været dækket af flere forskellige medier gennem tiden. De senere år har Boosted.dk altid kontaktet os for at få korrekt viden, data og sparring i forbindelse med guider til vedligehold af biler, tuning, fejlsøgning, justering osv. Nedenfor ser du et par videoeksempler:

Kontakt os

Trænger din bil til service eller reperation? Så er du velkommen til at kontakte os.

OBS! Når du trykker send, accepterer du at vi må kontakte dig via de oplysninger du har givet os. Det er uforpligtende at udfylde kontaktformularen.